Groeigarantie

'T Groene leven geeft onder voorwaarden op iedere boom 100% Groeigarantie. Dat betekent dat u zeker bent van uw aankoop.

De voorwaarden van 't groene leven voor het afgeven van de garantie zijn:

* Boom is geplant uit pot of met kluit (Of door ons met losse wortel)

* U voorziet de boom van 2 boompalen

* U voorziet de boom van een boomband, om de boom aan de paal of palen te bevestigen.

* U voorziet de boom van een drain (Alleen van toepassing bij bomen die 16 cm stamomtrek zijn of dikker)

* U voorziet de boom van minstens 1 zak a 40 liter aanplantgrond (bij lei en dak vorm bomen en bomen dikker dan 12-14 cm stamomtrek 2 zakken aanplangrond)

Voorwaarden bij haagplanten:

* U voorziet de haagplanten van 1 zak a 40 liter aanplantgrond (per 5 haagplanten)

Geen garantie op bomen en haagplanten met blote wortel. (alle bomen en planten zijn met kluit of in pot te leveren, u dient hier zelf na te vragen)

Al deze artikelen dient u bij 't Groene Leven aan te schaffen, alleen dan zijn wij zeker van adequate behandeling en materiaal.
Wanneer aan de voorwaarden voldaan is geven wij instructies af met een papier waar op staat hoe een boom gepoot moet worden. Wij noteren uw e-mail adres zodat u ook een groeigarantie toegezonden krijgt, of meteen mee krijgt bij de levering van de bomen, u dient hier zelf na te vragen.

Op alle planten geldt (her-) groeigarantie die duurt tot 2 maanden na aankoop, de maanden okt t/m maart niet meegeteld. Uitzondering hierop vormen de heesters en bomen die geleverd worden als wortelgoed. Ook is dit van toepassing op alle bomen. Alle bomen die normaal met wortelgoed worden geleverd kunnen tegen een meerprijs van € 29,50 met kluit worden geleverd en compleet met palen, boomband en aanplantgrond. (Plant&groei pakket) vermeld dit ook in uw bestelling.

Op Bomen met kluit die geplant zijn door t Groene leven Boomkwekerijen krijgt u altijd 100% groeigarantie.